Rohkema info nägemiseks:

LOOMADE HOIUPAIK MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1878; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOOMADE HOIUPAIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

LOOMADE HOIUPAIK MTÜ hetkeolukord

Juba 1878 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Loomade Hoiupaik MTÜ eesmärgiks on leida igale loomale kodu. Hüljatud loomad ravitakse, kiibistatakse, vaktsineeritakse ja antakse üle uutele omanikele. Samuti toimub koerte õpetamine ja treenimine. Paljud loomad on leidnud uue kodu ka väljaspool Eestit - Soomes, Rootsis jne.

Loomade Hoiupaik MTÜ peab sidet inimestega, kes võtsid endale meie kaudu lemmiklooma. Käesolevaks ajaks oleme küllaldaselt tuntud ja seda näitab ka annetuste suurenemine.

Ettevõte jätkab järgmisel majandusaastal sama tegevusalaga. 2020. aastal on kavas rentida uus territoorium ja ehitada sinna mini-hotell reisijatele loomadega . Seal saab olema ka loomade mini SPA. Suureneb koostöö partneritega Rootsist, Soomest ja Venemaalt.Meil on oma

YouTube'i kanal, Facebooki leht. Seal räägime kõik meie uudised.

LOOMADE HOIUPAIK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.